Uitgangspunten

Onze missie

Onze drijfveer: de gezondheid van mensen bevorderen en behouden

'Water' is na 'lucht' het belangrijkste element voor mens en dier!

Een eigen bron van puur water thuis, betekent bovendien geen gesleep van watertanks, geen transportkosten, geen PET-flessen en geen milieuvervuiling meer. Daarom hebben wij apparaten ontwikkeld, die in ieder budget passen en aan alle eisen en wensen voldoen: De ruimtebesparende ‘reis-set’ (RK), de gunstige en familievriendelijke ‘Allrounder’ (AR) en voor degenen met de hoogste eisen, de ‘SWS-GS’. Groot installaties en het ‘Gastro-concept’ maken het assortiment compleet. De ‘AR’-systemen en de ‘SWS-GS’ zijn eenvoudig in keuken, campers of (sta)caravans te installeren en ook in kantines, fitnesscentra en wellnesshotels hebben zij zich bewezen.

Zo kan ieder mens genieten van gezond water en wat goeds doen voor zichzelf, zijn medemens en het milieu.

Opbouw

De apparaten bestaan, afhankelijk van het model, uit een 12, 24 of 36 Volt pomp, voorfilter(s), 1 tot 2 moleculaire membranen, een UV-C lamp, modules voor neutralisatie van de pH-waarde, energetisering en structurering van het water en verschillende technische en aansluit-onderdelen. Wij leveren de ‘AR’ -systemen in een handige koffer. Indien een specifieke oplossing gewenst is, vinden wij ook daarvoor de passende componenten.

De ‘SWS-GS’ wordt in een hoogwaardige aluminium rolkoffer geleverd die bovendien ook uitstekend geschikt is voor een (vlieg)reis.

De productiehoeveelheid is, afhankelijk van het model, of het systeem rechtstreeks aan de waterleiding is gekoppeld of dat er water moet worden aangezogen,  tussen de 0,5 en 1,5 liter per minuut.

Toepassingen

De pomp, de LED UV-C lamp (inbegrepen in de Reis-set en de ‘SWS-GS’ of naar wens als toevoeging aan de ‘AR’) en de ‘SWS-AR’ worden gevoed door een externe voeding. Daardoor de koffersystemen overal worden ingezet waar er een netstroom aansluiting (230V) of een 12/24 V aansluiting beschikbaar is. Dus niet alleen in de keuken thuis, maar ook in bijvoorbeeld een camper. Een aansluiting op zonnepanelen is eveneens mogelijk, omdat de ‘RK’ en ‘AR’12/24 maar weinig stroom verbruiken.

Door de zelfstandig aanzuigende pomp (‘RK’- en ‘AR-12’-systeem) is ook opname van water uit een rivier of meer mogelijk.

De ‘Gastronomische-systemen' en grootinstallaties worden conform uw wensen en behoeften geconfigureerd. Onze experts adviseren u graag.

Wil je meer weten?

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Schrijf ons alstublieft hoe uw persoonlijke systeem eruit mag zien. Vervolgens ontvangt u van ons uw offerte binnen drie werkdagen per e-mail toegestuurd. Bij verdere vragen staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.