Gebruikstips

zo werkt het

Hoeveel liter water moet er dagelijks geproduceerd worden?

Wanneer een waterveredelingssysteem niet voldoende wordt gebruikt, dan kan de moleculaire structuur van het membraan verkalken. Dat betekent, dat in de zeer fijne poriën van het membraan zich, kalk- of andere deeltjes kunnen afzetten waardoor de hoeveelheid geproduceerd water duidelijk daalt.

Gewoonlijk gebeurt dit pas na 3 tot 5 jaar, mede afhankelijk van de spoeling, de samenstelling van het leidingwater en de hoeveelheid geproduceerd water.

Wij adviseren daarom als volgt te werk te gaan:

Produceer dagelijks minimaal 5 liter water met uw systeem, anders kan al na een paar maanden productiehoeveelheid afnemen (afhankelijk van de kwaliteit van het leidingwater). U kunt de eerste liter gebruiken om bijvoorbeeld uw bloemen en planten water te geven en de volgende hoeveelheid in bijvoorbeeld glazen (blauwe) flessen tappen, zodat u altijd puur, hoogwaardig water bij de hand heeft.

Met het pure water kunnen ook groenten en fruit gewassen worden, gekookt of koffie en thee worden gezet. Ook voor het schoonmaken van brillenglazen en het wassen van de ramen is dit water bij uitstek geschikt, want het laat geen strepen achter.

Gemiddeld consumeert een mens 2-3 liter water per dag. In een 2-persoons huishouden zal al snel 4-6 liter alleen al om te drinken geproduceerd worden.

Natuurlijk is de behoefte aan vloeistof individueel verschillend. Drinken zonder dorstig te zijn is in de regel net zo raadzaam als eten zonder 'hongerig’ te zijn en te slapen zonder dat je moe bent. Ondanks dat, houd de signalen van uw lichaam in de gaten!

Bij de productie van puur water met behulp van een SWS-apparaat ontstaat ca. 30-40% afvalwater. De kosten van het vervangen van een moleculaire membraan zijn echter een stuk hoger dan de kosten van het afvalwater. Vanaf een waarde vanaf 400 Microsiemens is een spoeling noodzakelijk.

In ons boek vindt u vele andere tips met betrekking tot het gebruik van een SWS-apparaat en het daarmee geproduceerde pure water.

Wil je meer weten?

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Schrijf ons alstublieft hoe uw persoonlijke systeem eruit mag zien. Vervolgens ontvangt u van ons uw offerte binnen drie werkdagen per e-mail toegestuurd. Bij verdere vragen staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.