Water laten testen

een kosteloos aanbod

Hoe werkt het?

Graag testen wij voor u uw dagelijkse water, ongeacht of het leidingwater of gebotteld water is. Stuur ons alstublieft ca.150ml in een goed afgesloten glazen verpakking (u ontvangt die niet meer retour!). Wij testen uw monster op geleidende substanties en zich in het water bevindende niet geleidende zwevende stoffen. De waarde ervan wordt in Microsiemens aangegeven en zou de waarde van 90 niet moeten overschrijden.

De niet geleidende zwevende bestanddelen, bijvoorbeeld kalk, hormonen, pesticiden of medicamentresten, kunnen door middel van een uitvlokkingstest zichtbaar gemaakt worden. Hierbij geldt: hoe minder uitvlokking er te zien is, des te minder substanties er in uw water zitten die uw lichaam moet verwerken. Deze manier van testen is echter NIET in staat de verschillende stoffen vast te stellen en te benoemen.

Wij sturen u zo snel mogelijk na de test, per email, onze bevindingen door, voorzien van foto’s en nemen daarna met u telefonisch contact op om vragen te beantwoorden.
De test is voor u GRATIS en VRIJBLIJVEND

Stuur uw monster inclusief uw contactgegevens en e-mailadres naar:

 

SWS Watersystemen nederland

Weegbree 9

7081 GS Gendringen

Wil je meer weten?

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Schrijf ons alstublieft hoe uw persoonlijke systeem eruit mag zien. Vervolgens ontvangt u van ons uw offerte binnen drie werkdagen per e-mail toegestuurd. Bij verdere vragen staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.