Harry Willemsen

“Als je eenmaal gewend bent aan puur water, merk je pas hoe, wat zal ik zeggen….’stoffig’ het leidingwater is. Ik merk ook dat ik inmiddels zonder extra inspanning, wat kilootjes ben kwijtgeraakt.”

Renske de Vries

“Ik heb geen groene vingers. Integendeel. Mijn planten overleefden mij nooit. Maar sinds ze dit water krijgen, lijkt niets hen meer te stoppen, zelfs ik niet!”

Samuel de Jong

“Wat mij bang maakt is dat de strenge normen voor ons drinkwater, vaker en verder worden opgerekt. Hoe weet ik of het veilig is, als ik het niet kan zien of ruiken? Er zijn tegenwoordig zoveel chemische stoffen die worden geloosd, hoe krijgen ze die er allemaal uit? Dan nog maar te zwijgen van al … Read More

Anneke Kuiper

“Een vraagteken zetten achter de kwaliteit van ons drinkwater? Hoe kom je erbij! We hebben toch zeker het beste water dat  er is op de wereld! Als je je dan meer verdiept in iets wat als vanzelfsprekend geldt, kom je echter in een stroomversnelling van vragen. Mijn ‘kwartje’ viel toen ik eerst leidingwater dronk en … Read More

Veronica Jansen

“Je moet het gewoon zelf ervaren, zo bijzonder is het om eindelijk water te drinken dat je voelt werken als het ware.”

Heidi Goossens

“Wanneer ik merkte dat er iets bijzonders aan de hand was met dit water?….Ik bleef naar de wc gaan in het begin, Eindelijk raakt mijn lijf afvalstoffen kwijt zoals het hoort”.