Over ons

jouw gezondheid, onze passie

Wie is SWS Watersystemen?

SWS-watersystemen Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van Swiss Water Systems uit Zwitserland. Water is de belangrijkste bouwsteen van het leven, toch heeft bijna niemand toegang tot een bron met 'levend' water.  Onze systemen bieden precies die waterkwaliteit.

We zijn officiële licentiehouder voor Nederland waarbij de productie en levering van producten, volgens richtlijnen vanuit Zwitserland conform hun specificaties worden gedaan. Om de kwaliteit van zowel de producten als ook de service zo hoog mogelijk te houden, is er intensief contact met het Zwitserse moederbedrijf en alle andere landenvestigingen. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en de vaardigheden van licentienemers. Innovaties worden op deze manier voortdurend gedeeld, doorontwikkeld en getest. Zo komen verbeteringen uiteindelijk in de systemen.

Onze passie is de gezondheid van mensen in brede zin. Water is daarbij één van de meest belangrijke componenten. Meer daarover vertellen is onze missie, want alleen op basis van kennis, kun je bepalen wat goed voor je is.

JOUW TEAM

Samen werken wij er aan om  de beste oplossingen te kunnen bieden

Marjo Heuvels
Adviseur

Met haar gedegen kennis op het gebied van water, voedingsstoffen en lucht, is Marjo een essentiële schakel. Ze gaat tot het uiterste om jouw vragen beantwoord te krijgen om zo, aan de hand van jouw wensen, de best passende oplossing samen te stellen.

Peter Jansen
Assemblage en installatie

Enthousiast en toegewijd. Alléén zo kun je de mooiste systemen bouwen. Altijd op zoek naar verbeteringen. 'Ik zorg ervoor dat alle informatie vanuit Zwitserland en collega's uit andere landen gedeeld wordt en uiteindelijk beschikbaar is voor iedereen die het wil weten'. 

Objectieve informatie
Graag vertellen we je meer over water. Zodat je op basis van kennis een beeld kunt vormen over één van de belangrijkste levensmiddelen. 
Advies op maat
Wat zijn jouw wensen en welke oplossing past daar het best bij.
Plaatsing en onderhoud
We blijven betrokken, zodat je zorgeloos kunt genieten van puur en gezond water. Nu en in de toekomst.

ONZE SERVICES

Wat mag je van ons verwachten

Wat is water?

Kom mee op reis in de wereld die water heet. Ontdek, leer en verbaas je over een 'buiten' gewone stof.

 

Het stopt niet met water...

Een holistische aanpak, daar horen ook gezonde lucht en energie bij. 

Kernwaarden

eerlijkheid, kwaliteit en betrokkenheid.