Wat kunnen we doen

ons omvangrijke aanbod

Waarom wij?

Swiss Water Systems heeft een uitgebreid dienstenpakket. Wij kennen onze systemen zeer goed. Op basis daarvan bieden wij u een veelzijdig servicepalet aan. U profiteert van onze snelle inzet, in korte tijd hebben wij bij u een nieuw SWS-waterveredelingssysteem geïnstalleerd of uw bestaande systeem opgewaardeerd.

Naast de plaatsing van SWS-apparaten bieden wij u de volgende diensten:

UPGRADE

Voor bezitters van SWS-apparaten bestaat de mogelijkheid hun systemen, ook na jaren trouwe dienst, voor zover mogelijk, met een upgrade op te waarderen, zodat ze weer 'State of the Art’ zijn. De kosten hiervoor worden individueel berekend. Een upgrade bieden we ook aan voor apparaten van andere aanbieders, mits vooraf duidelijk is dat het technisch kan en zinvol is. Wanneer u in het bezit bent van een waterveredelingssysteem van een andere aanbieder, neemt u dan alstublieft contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

REPARATIE

SWS repareert niet alleen de eigen apparaten maar ook systemen van andere fabrikanten. Ben je in het bezit van een ander systeem en benieuwd wat SWS voor je kan doen? Neem contact met ons op, zodat we verdere stappen kunnen plannen.

INSTALLATIES

Ook systemen van andere fabrikanten worden door onze professionals geïnstalleerd, voor zover ons daarvoor opdracht is gegeven. De kosten worden, indien noodzakelijk, ter plaatse ingeschat en naderhand in rekening gebracht. De kosten zijn afhankelijk van het type apparaat en de plaats van inbouw.

SERVICE

De service-overeenkomst kan ook voor apparaten van andere fabrikanten worden afgesloten. Mogelijk moeten de kosten worden aangepast omdat prijzen van de verschillende typen voorfilters en membranen onderling verschillend zijn. Om de kosten zo laag mogelijk te houden worden de onderdelen voor SWS-systemen in grotere aantallen ingekocht, hetgeen voor vreemdsoortige filters en membranen natuurlijk niet mogelijk is. Neemt u alstublieft contact met ons op.

Wil je meer weten?

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Schrijf ons alstublieft hoe uw persoonlijke systeem eruit mag zien. Vervolgens ontvangt u van ons uw offerte binnen drie werkdagen per e-mail toegestuurd. Bij verdere vragen staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.